onsdag 19 december 2012

Bilder från tävlingen

I lördags då jag tävlade i styrkelyft :)

Det lyftet jag vart mest nöjd med i lördags var helt klart att jag klarade 50kg i bänk, med stop då som det är i styrkelyftssammanhang, dessutom kändes det lätt men vågade inte höja mer, det var tredje lyftet av tre och jag tänkte att det är roligare att få med sin 50kg än 47,5kg så jag valde att inte lägga på 52,5 eller 55 i sista. Även om det ju såklart hade varit ännu roligt att få med sig :) 55kg är ju också kvalgränsen till bänk- SM också i den viktklassen jag är i :)

Av knäböj, marklyft och bänkpress som är de grenarna man tävlar i vid styrkelyft så tycker jag såklart bänkpressen är roligast. Har mycket kvar att lära gällande teknik i den grenen men det är den jag tycker är roligast :)

I marklyftet som jag fick med mig 100kg i lördags, gjorde ett försök på 110 men det gick bara inte, där har jag tappat lite i styrka om jag jämför hur det var innan dieten. Vad jag kommer ihåg har jag dragit som mest 120kg i smala marklyft och 115kg i sumomark innan på träning såklart.

I knäböjen fick jag i lördags med mig 75kg, provande även där i sista lyftet 80kg men misslyckades. Här är jag heller inte lika stark som innan, kommer inte ihåg vad jag böjt som mest på träning innan men någonstans i trakterna 85-90kg i alla fall.

Men jag är helt klart nöjd med resultaten jag fick i lördags, nu har jag satt mina tävlingspersonbästa. Bara att slå dem en annan gång kanske :)

Här kommer lite bilder från i lördags
2 kommentarer:

Lämna gärna ett fotspår efter dig :)
Ha en fin dag!