tisdag 18 december 2012

Tusen Tack till er!

Det är många jag vill Tacka för stöttning, hjälp och peppning under min tävlingssatsning mot Luciapokalen

Teamet
En person som gjorde min satsning möjlig över huvudtaget som hjälpt mig med både kost och träning och haft superbra koll på mig under hela dieten och tävlingen, stöttat och funnits till hands hela tiden för frågor och funderingar är coach Madde. Bättre coaching får man leta länge efter, även om jag inte träffar Madde så ofta under en diet känns det som så i alla fall. Mycket kontakt sker via mail och det fungerar verkligen jättebra. Hon har superkoll och lägger ner sig och har en förmåga att få en att känna sig speciell.  Är så glad att ha henne som coach och vara medlem i Team PureFitness! Madde har nu hjälpt mig genom två tävlingsdieter och fler kommer det bli : )

Alla teammedlemmar, den gemenskapen som skapats i teamet är superhärlig. Utan teammedlemmarna hade dieten inte varit alls lika rolig. Gemenskapen, all stöttning och känslan av att tillhöra ett team även om alla strävar mot sina egna uppsatta mål är både motiverande och otroligt roligt :)

Familjen, sambon har återigen stått ut med att ha en flickvän som gått på tävlingsdiet :) Så farligt tror jag inte det är men jag kan tänka mig att alla dagar är inte lika roliga att leva ihop med någon på tävlingsdiet men han har ändå varit den som stöttat och peppat mig varje dag :) Syrran har stöttat på håll och fick även äran att sminka mig till tävlingen vilket jag är väldigt tacksam för :) Mamma skall också ha ett stort Tack för stöd och hjälp.

Sponsorer

Tess som fixade mina fina naglar till tävlingen och hjälpte till bakom scen på tävlingen!

Mia på Dansdesign Sthlm som sydde upp mina tävlingsbikinis som jag blev otroligt nöjda med. Min finalbikini älskar jag och ser verkligen fram emot den dagen jag får visa upp den på scen :)

Sportkost och Olimp som levererat högklassiga kosttillskott med snabba leveranser. Framförallt vid näringstimingen runt själva träningspassen har jag använt mig utav tillskott från sportkost och de har tillsammans med den vanliga maten och träningen givit mig de resultat jag eftersträvat.

Dcore som klär oss i teamet i snygga teamdräkter och andra supersnygga träningskläder!

Och slutligen vill jag tacka alla mina vänner, bekanta och ni som läser min blogg. All stöttning, hejarop och fina kommentarer värmer verkligen och gör mig starkare att fortsätta kämpa :) Ni vet vilka ni är så ta åt er av mina varma tackkramar :)

TACK ALLA :)
1 kommentar:

  1. Tack själv för ditt härliga engagemang och driv! Jag tror stenhårt på dig!

    SvaraRadera

Lämna gärna ett fotspår efter dig :)
Ha en fin dag!