onsdag 19 december 2012

Vit jul?

Jag hoppas på det i alla fall och som det verkar så kommer snön ligga kvar till jul också. Kanske tillochmed kan komma lite mer? :)

Jag kommer fira julen hemma hos mamma, det blir jag, mamma och syrran som vanligt på jul och Malte då såklart :) Bara en lugn och mysig jul med god julmat, julgodis, lite klappar, spel, tv-tittande och säkerligen lite motion på förmiddagen på julafton. Brukar vara skönt med en promenad innan julmaten väntar :) Ifjol blev det en julmorgonsjogg innan mamma vaknade, sedan tog vi en promenad tillsammans innan syrran vaknade efter nattjobb. Ifjol var vi hos syrran i Göteborg och firade, då var det ingen snö utan det blev istället promenader i både sol och ösregn. Men mycket promenader tillsammans vart det ifjol :)

Men iår firas julen här i Värmland och på juldagen kommer jag bege mig hemåt till Karlstad igen för lite nattjobbande (i Karlstad) och lite firande med Rickard och hans familj på annandagen för att sedan dagen efter annandagen skall jag för första gången åka till Norge och jobba.

Kommer bli mysigt med jul som alltid :)

Morgonpromenad förra året på julafton i Göteborg

Efter julaftonmorgonjoggingturen förra året i Göteborg

Promenad på julafton 2010

Promenad på julafton 2010

Promenad på julafton 2010

Promenad på julafton 2010

2009 var det tydligen också lite snö :)

2009

1 kommentar:

Lämna gärna ett fotspår efter dig :)
Ha en fin dag!